تبریک به مای اصفهان - نسخه قابل چاپ +- انجمنهای مای اصفهان (http://myisfahan.com/forums) +-- انجمن: سایت مای اصفهان (/forum-17.html) +--- انجمن: سرویسهای مای اصفهان (/forum-18.html) +--- موضوع: تبریک به مای اصفهان (/thread-1.html) |
تبریک به مای اصفهان - mohamadi - 10-14-2013 09:37 AM با سلام به مسئولین مای اصفهان این سایت قدیمی ! گویا سرویس جدیدی را راه اندازی کرده اید . به شما تبریک میگویم . من از بازدید کنندگان قدیمی شما هستم و ایجاد یک انجمن برای این سایت قدیمی و دوست داشتنی ضروری بود تا کاربران در آن به بحث و تبادل نظر بپردازند . البته این انجم چند انتقاد هم داره . 1- خیلی تعداد انجمنهاش کمه و نیاز به توسعه داره 2- هنوز مطلبی توی اون وجود نداره 3-اطلاع رسانی نشده ![]() RE: تبریک به مای اصفهان - myisfahan - 10-14-2013 10:35 AM با سلام خدمت شما دوست گرامی و همه بازدیدکنندگان وب سایت مای اصفهان . شما لطف دارید . در مورد مواردی هم که گوشزد نموده اید بزودی رفع خواهد شد . ولی در نظر داشته باشید مطالب یک انجمن را کاربران آن انجمن پربار میکنند . از همینجا از تمامی بازدید کنندگان گرامی درخواست میکنم با عضویت در انجمنها و شرکت در بحثها و ارسال نظرات و پیشنهادات ما را یاری کنند |